Sayfalar

Yeşilay | Usmed Sentetik Yalanlar Projesi

Yeşilay ve USMED Sentetik Yalanlar Projesini Başlattı 

 Dünyanın en köklü ve en etkili uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele STK’sı olan Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile Uluslararası Sosyal Medya Derneği USMED, sosyal medyada sentetik uyuşturucularla mücadele için bir araya geldi.
usmed | uluslararası sosyal medya derneği

Sentetik Yalanlar ismi ile başlatılan proje sosyal medyada sentetik uyuşturucu yalanları ve sentetik uyuşturucunun ölümcül gerçeklerini kullanıcılara etkili bir şekilde duyurmayı amaçlıyor.
Proje, algı yönetimi yapılarak sosyal medya kanalları üzerinden sentetik uyuşturucular ile dijital mücadele ve bu maddelerin zararları hakkında bilinçlendirme çalışması yaparak toplumu bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

Uyuşturucu satan kişilerin sosyal medya üzerinden sentetik uyuşturucu propagandası yapmasını ve madde satışını sosyal medyada gerçekleştirmesini önlemek projenin temel gerekçesini oluşturuyor. Bu çerçevede proje kapsamında sentetik uyuşturucular ile mücadele için yayın yapan sosyal ağların (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram kanalları vb.) kurulması ve bunlar aracılığı ile algı yönetimi yapılması planlanıyor.

Bu alanında ilk olan sosyal sorumluluk projesinde "Gönüllü" olarak katkı sunmak mümkün.

http://www.sentetikyalanlar.com/gonullu-olmak-istiyorum adresinden başvuru yapılabilir.

Gönüllülerin katılımı ile proje kısa sürede sosyal medyada konuşulur hale geldi ve sosyal medya adresleri binlerce takipçiye ulaştı.
sentetik-yalanlar

Projenin resmi adresleri şöyle;

Web sitesi: sentetikyalanlar.com
Sosyal Medya Adresleri Resmi
hashtag: #sentetikyalanlar
twitter.com/sentetikyalan
facebook.com/sentetikyalanlar
instagram.com/sentetikyalanlar
youtube.com/user/sentetikyalanlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder